Vánoční speciál: PRINCEZNY RECENZUJÍ

V minulých dvou letech jsem v předvánočním čase sdílela sentimentální příspěvky. Letos však sentiment stranou a hurá na ptákoviny. :-D Inu, provedla jsem fiktivní interview s několika slavnými princeznami z pohádek, jež jsou pro předvánoční čas typické. Jejich Výsosti jsem požádala o pár názorů na knihy, které četly, a ukázalo se, že jsou to nejen krásné dívky, ale také upřímné recenzentky. :-) A jak odpověděly...?


PRINCEZNA HELENA O VELKÉ KNIZE VTIPU


PRINCEZNA HELENA O VELKÉ KNIZE VTIPU


"O tuhle knihu s naháčema bych normálně ani nezavadila, to Kokoška mě k ní přinutil. Jeho styl, no... Já bych se tomuhle nesmála, ani kdybych zrovna nemusela předstírat smutek. Velká kniha vtipu je plná humoru jako kráva, na který říkám jediné: chi chi, cha cha, cho cho."


POPELKA O KNIZE JAK SI SPRÁVNĚ PŘÁT


POPELKA O KNIZE JAK SI SPRÁVNĚ PŘÁT


"Kniha mého života! Souhlasím se vším. Do písmene. Píše se tu třeba, že si máte prostě něco přát a nechat Vesmíru volnost v tom, jakou cestou to hodlá učinit. Já jsem si přála prince. Jako - musím říct, že když jsem otevřela první oříšek a byl v něm klobouk s peřím, luk a kamizola, fakt jsem nechápala, kam tím ten Vesmír míří. Zpětně to ale smysl dává, takže... Jak si správně přát si rozhodně přečtěte!"


MARUŠKA O KNIZE JAK NA SÍTĚ


MARUŠKA O KNIZE JAK NA SÍTĚ


"Vzala jsem si rybáře - to asi víte, že? Takže když jsem slyšela o titulu Jak na sítě, musela jsem ho mít. Něco podobného jsem potřebovala jako sůl, naše rybářské sítě už mají své roky. Jenže já to otevřu, o rybách ani zmínka, jak uplést dobrou síť - to už vůbec. A co je sakra ten makreting? Nedoporučuju nikomu!"


PRINCEZNA LADA O HARRYM POTTEROVI


PRINCEZNA LADA O HARRYM POTTEROVI


"Nejlepší knížka, kterou jsem letos četla. Boží thriller! Je uklidňující číst o padouchovi, který je ještě horší než Kazisvět. A Harry - no kdo by se s ním neztotožnil? Strašně se mi líbí jen jeho slušivý blesk na čele - taky jsem o něm uvažovala, než jsem si nechala nastřelit hvězdu. A závidím mu neviditelný plášť. Takový by se mi hodil namísto myšího kožíšku."


KRASOMILA O KNIZE PROČ MUŽI MILUJÍ POTVORY


KRASOMILA O KNIZE PROČ MUŽI MILUJÍ POTVORY


"Pokud si brousíte zuby nějakého chlapa, určitě zkuste knihu Proč muži milují potvory. Mně se celkem líbil Miroslav a taky že jsem ho na tuhle taktiku ulovila. Hele, kdybych hned padla na zadek před tím jeho portrétem, co mi poslal... kdo ví, jestli bych mu vůbec stála za to? Takhle jsem ho přinutila přijet osobně a trochu se zasnažit. Mimochodem - někdo by tu knihu měl neprodleně vnutit Nastěnce."


NASTĚNKA O PADESÁTI ODSTÍNECH ŠEDI


NASTĚNKA O PADESÁTI ODSTÍNECH ŠEDI


NASTĚNKA: "Tuhle knížku mi dal Ivánek."

Redakce: "A co na ni říkáte?"

NASTĚNKA (lehce růžová): "Nevím."

Redakce: "Hlavní hrdinka se vlastně jmenovala stejně jako vy, Anastasia. Není to náhoda?"

NASTĚNKA (prudce červenající): "Je mi nějak teplo."

Redakce: "A co Christian? Líbil se Vám?"

NASTĚNKA (totálně rudá): "Ano. Ale Ivánkovi to neříkejte."



Tak jo. Konec blbostí. :-D



Přeju krásné a humorné Vánoce!

Komentáře

  1. Sice u některých nepoznám, jestli se Ti to nelíbilo opravdu (že by Jak na sítě byla tak hrozná?),
    ale rozhodně mě to bavilo a pobavilo. Nejlepší je Nastěnka!
    Hned potom Lada. "Nastřelená hvězda" 😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :-D Jsem ráda, že pobavilo. :-)

      Názory princezen jsou zcela nezávislé na těch mých. A konkrétně s Maruškou nesouhlasím. :-D Knížka Jak na sítě určitě není tak špatná. Naopak. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Nejčtenější články

Kam s vyřazenými knihami?

Coleen Hoover: Námi to končí

Tři známé knihy, které mě zklamaly závěrem

Penelope Bloom: Jeho banán

„Taky bych chtěla mít tolik času na čtení jako ty.“